Жозе Моуриньо не се страхува за бъдещето си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сега изглежда, че аз съм проблемът. Не слушам и не гледам това, което се говори или пеши за мен. Има хора, които ми съобщават какво става. Аз не съм проблемът, зад всяка ситуация има много фактори"

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че не се притеснява за бъдещето си заради лошия старт на отбора, който е едва на 16-о място в Серия А.

“Не ме е страх”, каза португалският специалист на пресконференцията си в събота. “Преди три месеца казваха, че ще бъде голяма драма, ако си тръгна”, припомни специалистът преди мача на тима срещу Фрозиноне.

“Сега изглежда, че аз съм проблемът. Не слушам и не гледам това, което се говори или пеши за мен. Има хора, които ми съобщават какво става. Аз не съм проблемът, зад всяка ситуация има много фактори”, смята Моуриньо.

“Никога не съм имал претенции да имам основната заслуга при победите, но така е и при загубите. Аз съм тук, за да се боря всеки ден на страната на играчите ми”, обясни Специалния, който е бил треньор още на Порто, Интер, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

“Само собственикът може да ми каже, че това ще приключи преди 30 юни. Не ме е страх, не ми липсва увереност, поемам отговорността”, добави Моуриньо, който е начело на римляните от 2021 година.
Рома спечели само един от шестте си мача в първенството до момента, като загуби като гост от Дженоа с 1:4 в последния кръг.

“Трябва да печелим мачовете, не трябва да си търсим извинения”, призна Моуриньо. Той призна, че е получил “лудо предложение” през лятото, без да назове от кой клуб е дошла офертата.