Звезда на Левски: Не става дума за късмет, а за много работа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уелтън сподели на какво се дължи добрата му форма

Бразилският ас на Левски – Уелтън, използва социалните мрежи, за да направи кратък коментар след победата над Славия с 2:0 в сряда в столичното дерби. “Сините” спечелиха срещата, играейки доста време с човек по-малко. Уелтън пък вкара втория гол в мача на стадион “Александър Шаламанов”, за да затвърди добрата форма, в която се намира от началото на сезона.

„Благодарение на Бог победихме. Никога не е ставало дума за късмет, а за много работа“, написа бразислкият футболист на Левски.

Уелтън стори и нещо мнго важно в срещата със Славия – предпази се от жълт картон. Бразилецът има 4 на сметката си и трябва да внимава за предстоящите важни мачове. Уелтън ще бъде на разположение на Николай Костов за мача с Лудогорец в неделя, след което на “сините” предстои и дерби с ЦСКА.

От началото на новия сезон 2023/24, Уелтън взе участие в 16 двубоя във всички турнири, като се е разписал 4 пъти. Бразилецът има 4 асистенции в efbet Лига през този сезон. Уелтън се надява, че с нов гол или асистенция ще помогне на “сините” да вземат нещо от двубоя с Лудогорец през уикенда.

В betano мобилна версия можете да проследите мачовете от Първа лига на живо.