Алавес и Бетис поделиха по точка в оспорван мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Победната серия на "зелено-белите" от Севиля приключи на "Естадио Мендисороса"

Отборите на Алавес и Бетис направиха реми 1:1 в среща от 9-ия кръг на Ла Лига. И двете попадения на “Естадио Мендисороса” паднаха през първото полувреме.

Айосе Перес откри резулата за “зелено-белите” от Севиля в 32-рата минута. Три минути по-късно Ектор Бейерин си вкара автогол и зарадва домакинските фенове.

Така победната серия на Бетис приключи. “Зелено-белите” влезнаха в двубоя с два последователни успеха. Алавес обаче ги затрудни и взе заслужена точка. Бетис приключи двубоя с човек по-малко, след като в добавеното време Уилян Хосе бе изгонен.

След това реми тимът на Бетис има 13 точки на 8-ата позиция, докато Алавес заема 17-ото място в таблицата. След международната пауза севилският клуб ще има ново гостуване – на Хетафе, а след това пътува до Лимасол за среща с кипърския Арис.

В друга среща по това време от Ла Лига, Селта и Хетафе завършиха 2:2 на “Балаидос”. Английският нападател Мейсън Грийнууд вкара първия си гол с екипа на Хетафе. Другият гол за отбора отбеляза Борха Майорал. Попаденията за Селта бяха дело на Джонатан Бамба и Йорген Странд Ларсен.

Вижте как можете да използвате функцията на winbet ранно изплащане за мачовете от Ла Лига.