Атанас Рибарски: Целта е да избистрим облика на отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Не можем да съпоставяме контрола с официален мач", категоричен е той.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, даде мнението си след последната контролна среща на столичани преди началото на първенството, в която “червените” надделяха над Арис с 2:0.

„Когато не носят точки, не ги приемам. Действително трудно първо полувреме, бавно. Радвам се, че играчите успяха да се адаптират до известна степен. Промяната в климата се отрази, тъй като днес беше близо 40 градуса и се отрази това. Скоростта ни беше добра във всички линии и се радвам, че вкарахме голове“, сподели Рибарски.

„Не можем да съпоставяме контрола с официален мач, особено срещу такъв противник. Целта е да избистрим облика на отбора, който искаме да виждаме и с конкуренцията да стане бързо и лесно, тъй като нямаме време. Не сме толкова готови, колкото ми се иска”, призна специалистът.

“Самите играчи полагат доста усилия. За съжаление – имаме някои неточности в играта, които искаме бързо да ги напаснем. Освен в тренировките, ще трябва и в контролите, както и в официалните срещи да работим. Радвам се, че Талис успя да изиграе 1 полувреме. За съжаление – Видар не успя, тъй като има вирусно заболяване. Надявам се да започват да наваксват, тъй като няма за кога“, допълни наставникът на ЦСКА 1948.