Българската звезда в кеча с остра критика към родните футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нашите футболисти отиват на тренировка за три часа, направят си кросчето, след което се приберат вкъщи и правят, каквото си правят", споделя Мирослав Бърняшев

Един от най-известните българи в САЩ – Мирослав Бърняшев, отправи много критики към българските футболисти, като пред Gong засегна темата с националния отбор по футбол. Русев, както е известен Миро след успехите си в кеча, вече започна да се занимава с кариера в гейминга.

„Майка ми купи новият екип на националния отбор за Коледа, въпреки че не успях да се прибера за Коледа”, започна Бърняшев.

„Колко квалификации изминаха… Никой добър спортист не се е усъвършенствал само защото ходи на тренировки. Нужно е да има индивидуални занимания и подготовки. Не съм сигурен, така ми се струва, но нашите футболисти отиват на тренировка за 3 часа, направят си кросчето, а след това се приберат вкъщи и правят, каквото си правят. Просто спекулирам”, коментира кечистът Русев.

„Защо спекулирам? Виждам какво се случва на терена. Ако всички се трудят и индивидуално – спринтове, тежести, тогава всички стават по-добри. Ние не правим това, разчитаме на три часа тренировка, само сряда почиваме. Така няма да се получи нищо – трябва индивидуално всички да се вземат. Не можем всички да лежим на два часа тренировка дневно”, продължи Миро.

„Да ме нарекат както искат, няма да се обидя, тъй като нямат нищо над мен. Давам за пример как хората по света успяват. Дори да работиш от 10 до 18 ч. – всеки има възможности. Всички разполагаме с 24 часа, а какво правиш в тях зависи от теб и от мен”, каза още Мирослав Бърняшев.