Бербатов предупреди Тотнъм да не подценява Локомотив Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-добрият български нападател през 21 век Димитър Бербатов предупреди Тотнъм да не подценява родния Локомотив Пловдив в мача между двата тима от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Бившият нападател на “шпорите” споделя, че ако английският тим подцени “черно-белите”, ще има трудни мигове при визитата си в България.

“Съперникът на Тотнъм в Лига Европа е приличен отбор, който играе хубав футбол. Те вдигнаха Купата на България в два поредни сезона, с което демонстрираха постоянство. Отборът разполага с добри футболисти за българския футбол. Те играят заедно от известно време и има химия между тях”, започна Бербатов.

“Възможно е Тотнъм да подцени Локомотив Пловдив. Празните трибуни дават предимство на “шпорите”, тъй като при пълен стадион Локомотив щеше да бъде още по-вдъхновен през голяма част от двубоя. Всеки е с очакване домакините да допуснат поражение, така че върху тях няма да има особено напрежение и те могат просто да се наслаждават. Може би дори този двубой би бил шанс за някой футболист да направи кариера, ако изиграе страхотен мач. Ако Тотнъм подцени Локомотив, ще съжалява”, сподели Митко Бербатов.

“Аз съжалявам само за това, че нямам възможност да гледам Тотнъм на живо в моята страна заради ситуацията, но ще се насладя на мача по телевизията. Локо разполага с играчи, които могат да създадат проблеми на Тотнъм. Те са надарени с технически качества и на моменти играят много добре. Ако в Тотнъм очакват Локомотив да играе само с дълги топки, ще бъдат изненадани. Локомотив Пд също е голям отбор и може да бъде много опасен на статични положения”, каза Бербатов в традиционния си блог в betfair.