Митко Илиев: Ще играем срещу един от най-добрите отбори в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев даде интервю за официалния сайт на „черно-белите“ преди предстоящия мач с Тотнъм утре от 19:00 ч. на “Лаута”. Играчът сподели своите очаквания за сблъсъка от II-рия квалификационен кръг на Лига Европа с лоднончани.

“Всички в тима сме доста нетърпеливи да дойде двубоя с Тотнъм, това е все пак участник във финала на Шампионската лига през 2019 година. Това е исторически мач не само за Локомотив, но и за цял Пловдив. Както целият град тръпне в очакване, така и ние, футболистите, с нетърпение очакваме да излезем срещу един от най-добрите отбори на Стария континент”, сподели Димитър Илиев.

„Като всеки клуб, така и Тотнъм има своите слабости, а особено в началото на сезона не мисля, че ще са във върхова форма. Наблюдавахме техния двубой с Евертън, треньорският щаб ни запозна със силните и не до там силните им страни. Въпросът е ние как ще им се противопоставим и от нас си зависи дали по някакъв начин ще можем да противодействаме на силния отбор на Тотнъм”, продължи Митко Илиев.

“Моментът е такъв, че всички привъреници, нашите, както и тези на Тотнъм, най-вече българските им фенове, са чакали дълго този момент, но няма да могат да гледат двубоя на живо.Реалността е такава. Ние свикнахме да играем без фенове в Европа през този сезон. Ще сторим всичко възможно да не усетим тяхната липса”, каза още капитанът на Локомотив.