Жозе Моуриньо имал тежка нощ в Пловдив преди битката с Локомотив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Едно от най-големите имена в треньорската професия и наставник на Тотнъм – Жозе Моуриньо, почти не е спал снощи при престоя си в пловдивския хотел „Империал“, пише Блиц. Португалският специалист беше настанен в един от най-луксозните апартаменти в хотела, но някъде до 4 часа сутринта осветлението продължавало да бъде включено.

Това означава, че Моуриньо е будувал почти цяла нощ. Дали треньорът на Тотнъм е разучавал съперника на лондончани в днешния мач или просто е имал неспокойна вечер са само някои от предположенията.

„Делегацията на Тотнъм си доведе свои служители за всичко. Те обгрижваха футболистите и треньорите. Никой от работещите в хотел „Империал“ не беше допуснат до стаите на играчите или до апартамента на Моуриньо. До 4 и нещо в апартамента му светеше. Вероятно след това е заспал за кратко, защото в 8 и нещо сутринта вече беше във фоайето на хотела. Разговаряше по телефона, после пак се качи горе. Не беше в настроение и си личеше, че е преуморен. Вероятно не е могъл да се наспи и е имал тежка нощ. При настаняването в хотела снощи не бе така. Тогава беше на кеф, раздаде автографи“, се казва в информацията на Блиц.

Двубоят между Локомотив Пловдив и Тотнъм от втория квалификационен кръг на Лига Европа започва след броени часове на „Лаута“. Веднага след срещата тимът от Северен Лондон излита обратно за британската столица от летището в Пловдив.