Betano очаква Англия да вземе трите точки срещу Украйна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" преследват нов успех в европейските квалификации

Англия гостува на Украйна днес от 19:00 ч. във Вроцлав, Полша, във вълнуваща квалификация за Европейско първенство 2024. Английският тим ще се стреми към нов успех в групата и е фаворит за победата в срещата. Според betano коефициенти за Украйна – Англия, гостите са сериозни фаворити за победата. Ставката за победа на „Трите лъва“ е 1.40, докато успех на Украйна е оценен с 8.50.

След като загубиха с 0:2 на стадион “Уембли” в първата си квалификация за Евро 2024, хората на Сергей Ребров записаха поредни победи над Малта и Северна Македония. Украйна се нуждаеше от две дузпи през второто полувреме, за да преодолее малтийците в една трудна среща. След това тимът постигна успех с 3:2 в Скопие и увеличи шансовете си да играе на Евро 2024. Докато украинците все още имат много работа, за да резервират билета си за турнира следващото лято, Англия вече е с единия крак в Германия.

„Трите лъва“ могат да се похвалят със 100% рекорд в средата на квалификационната си кампания, спечелвайки всичките четири мача от група C с обща голова разлика 15-1. Новият централен нападател на Байерн Мюнхен Хари Кейн е неудържим в текущия квалификационен цикъл, вкарвайки и в четирите мача, включително и срещу разгрома със 7:0 над Северна Македония в последния квалификацинен мач на отбора. Англия има шест победи, две ремита и едно поражение в девет срещи с Украйна. Англия напълно превъзхождаше Украйна в първия мач преди няколко месеца, въпреки че отборът на Ребров създаде няколко прилични шанса за гол. Вероятно коефициентите в Бетано за срещата ще се оправдаят и „Трите лъва“ ще вземат три точки от този мач.