Бетано отписа ЦСКА в гостуването на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разградчани са фаворити за победата тази вечер

Днес от 21:15 ч. стадион “Хювефарма Арена” приветства отборите на Лудогорец и ЦСКА за дербито на петия кръг на efbet Лига. Отборът на Ивайло Петев влиза като фаворит в срещата и ще се опита да задълбочи кризата в ЦСКА. Коефициентите на известния букмейкър Бетано показват, че Лудогорец ще вземе трите точки. Ставката за победа на “орлите” е 1.75, докато ЦСКА е с 5.20 коеф. за победа. “Армейците” са сериозен аутсайдер според реномирания букмейкър, но дали могат да изненадат Лудогорец?

Във временното класиране на Първа лига тимът на Лудогорец е на 7-ата позиция с актив от 6 точки, докато ЦСКА е 10-ти с пет пункта. Двата тима са изиграли по 3 срещи от началото на сезона, като “червените” са без поражение, но пък имат само една победа. В миналия кръг ЦСКА не успя да бие Славия у дома – срещата завърши наравно 1:1. Лудогорец пък включи на по-високи обороти и разгроми Ботев Враца с 5:0. Няколко дни след това обаче отборът от Разград загуби с 1:2 от Астана в Лига Европа и сега ще се опита да се върне на победния път.

През миналия сезон Лудогорец направи реми 2:2 у дома в последния мач с ЦСКА, но преди това спечели с 2:1. Не бе мното отдавна и мача, в който отборът от Разград разби своя съперник с 5:0 у дома. Лудогорец влиза като фаворит в срещата и със сигурност ще излезе в оптимален състав, преследвайки победата. Тимът на ЦСКА пък ще иска да сложи край на серия от три мача без успех, но коефициентите на Бетано показват, че това е малко вероятно да се случи. Освен това гостите ще бъдат без седем футболисти поради контузии, така че се очертава тежък мач за “армейците”.