Бонучи ще се среща с Алегри, за да дискутира бъдещето си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Ювентус иска обяснение за изваждането си от състава

В четвъртък вечер излезе шокираща информация, че капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи е изваден от състава и клубът иска да го продаде. Защитникът е останал много изненадан от решението на клуба преди началото на новия шампионат, твърдят италианските медии.

Директорите Мана и Кристиано Джунтоли са уведомили лично опитния бранител, че той вече не е част от първия отбор на „старата госпожа“. Бонучи ще се готви в отделна група, заедно с останалите футболисти в трансферния списък, като там попадна и халфът Уестън Маккени.

Ненужните футболисти в торинския гранд ще бъдат аут от предсезонното турне на Ювентус в САЩ, което започва следващата седмица.

Решението на директорите на Юве е шокирало Бонучи. Капитанът на “бианконерите” възнамерява в понеделник да се яви на тренировката на тима, за да проведе разговор с Масимилиано Алегри, пише “Гадзета дело спорт”. Много малко вероятно е Бонучи да убеди Алегри да го върне в отбора.

Легендарният защитник на Ювентус иска да вземе участие с Италия на Евро 2024. Контрактът му с Юве е до края на сезон 2023/24, така че трябва да бъде продаден, за да играе редовно и да е във форма. Интерес към футболиста има от страна на Фенербахче и Лацио.