Божинов: Футболът се промени, но не съм забравил да го играя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски винаги ще бъде най-добрият клуб в България и един от най-добрите на Балканите"

По време на лагера на Левски в Умаг (Хърватия), нападателят на тима Валери Божинов даде интервю пред местната медия “Нови лист”. Футболистът на „сините“ заяви, че клубът е в трудна ситуация, но добави, че Левски винаги ще бъде №1 в България. Валери Божинов е популярен и в Хърватия, където игра за отбора на Риека през 2018 година.

“Клубът е в трудна ситуация, ръководството се смени, но Левски винаги ще бъде най-добрият клуб в България и един от най-добрите на Балканите – заради своята история, трофеи и фенове. Надявам се, че тази година ще се стабилизираме и ще се борим за трофея за Купата, защото в шампионата сме в доста трудна ситуация.“

“Чувствам се добре и имам воля, желание, амбиция да съм на едно ниво с младите. Футболът се промени, но не съм забравил да го играя и докато съм добре физически, ще бъда на терена”, заяви нападателят пред хърватската медия.

Божигол споделя също така, че за шестте месеца в Риека е останал с най-положителни впечатления от отношението на хората в клуба и феновете.