Черноморец подготви Сливен за реалността – 11:1
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Милен Танев с хеттрик за бургазлии

Предвожданият от Георги Чиликов Черноморец прегази новия член на Югоизточната Трета лига – Сливен, с 11:1 в контролна среща, играна в Бургас.

„Акулите“ унищожиха интригата за малко повече от половин час игра, в който реализираха шест попадения, като по два пъти точни бяха Милен Танев, Венцислав Славов и Григор Долапчиев.

До края на срещата се разписаха още Венелин Филипов, Валентин Стоилов, Антон Узунов и Мирослав Радев, а Танев оформи своя хеттрик. Силите на сливналии стигнаха само за почетно попадение в края на първото полувреме.

Черноморец подготви Сливен за реалността - 11:1 1

Toва бе трета поредна победа за Черноморец в предсезонните контроли след триумфа с 6:0 над дублиращия отбор на Спартак (Варна), и успеха с 2:1 над Несебър.

Акулите ще са единственият бургаски тим в третия ешелон, след като Нефтохимик се отказа от участиее в последния момент и бе заменен от Верея (Стара Загора).

Първият кръг в Югоизточната Трета лига ще се играе на 6 август – Черноморец гостува на Левски (Карлово), а Сливен започва с визита на Борислав (Първомай).