Ганев: “Братоев не е мотивиран, няма проблем, че не е в тима”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Утре България започва участието си в квалификацията за европейското първенство

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев обяви, че е приел без излишни драми решението на разпределителя Георги Братоев да на участва в предстоящата европейска квалификация в Израел.

“Няма никакви проблеми, напълно човешки разговаряхме и приех решението му,” заяви Ганев. Когато някой не се чувства на мястото си, няма защо да се стига до драми.

“Той самият не е мотивиран, а е най-добре в националния отбор да играят най-мотивираните и най-подготвените. Все пак, ние сме колектив и трябва да си помагаме, защото всеки играе най-вече за България и чак на последно място за федерацията и президента. Така че аз разбирам и няма никакъв проблем.”

България не намери място директно на Евро 2021, защото не попадна сред Топ 8 на предишното европейско първенство. Всички победители от квалификационните турнири, както и петте най-добри втори тима ще си осигурят място на шампионата в края на лятото в Чехия, Полша, Естония и Финландия.

Утре Лъвовете се изправят срещу Австрия, в четвъртък играем срещу домакините, а събота и неделя съответно отново срещу австрийците и Израел.