Inbet дава малки шансове на България срещу Черна гора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лъвовете" са аутсайдери в гостуването в Подгорица

Тази вечер от 19:00 ч. националният отбор по футбол излиза за петия си мач от квалификационната кампания за Евро 2024. България гостува на черна гора и преследва първа победа в група G, като според букмейкърите е малко вероятно “лъвовете” да спечелят в Подгорица. Inbet сайт за залози на футбол дава коефициент 5.50 за победа на България, докато ставката за успех на Черна гора е 1.75. След като загубихме от този съперник у дома преди няколко месеца, сега ще бъде сериозна изненада да спечелим гостуването.

България е на последната позиция в групата с 2 точки, колкото има и Литва. “Лъвовете” записаха две ремита и две загуби от началото на квалификациите. Единственият силен мач на България бе при домакинското равенство със Сърбия на 20 юни. Преди три дни тимът на Младен Кръстаич загуби с 0:1 от Иран пред родна публика. Така България има три равенства и три поражения в изминалите шест срещи. Последната ни победа бе на 16 ноември 2022 г. с 2:0 над Кипър в контрола.

Черна гора ще се стреми да сложи край на серията си от четири мача без успех. За последно отборът побед България с 1:0 като гост на 24-ти март. След това Черна гора не вкара гол в две поредни срещи – 0:2 от Сърбия и 0:0 с Унгария. В последния си двубой тимът завърши 2:2 като гост на Литва. Черна гора има шанс да измести сърбите от второто място в група G, но се нуждае от задължителна победа над България в неделя.