Какви Бонуси ни предлага Най-новия Букмейкър Betano.bg
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Компанията продължава да събира все повече клиенти с отличните си предложения

Бетано продължава да набира все по-голяма популярност в България сред феновете на онлайн спортните залагания и в това няма нищо изненадващо. Букмейкърът залага на отлични коефициенти за всички събития, които предлага на сайта си, а заедно с това предоставя и отлични оферти.

Betano.bg има куп отлични бонуси, които привличат вниманието на клиентите им. Един от тях е началният бонус спорт, който е 100% до 300 лева. Предложението е активно за всички спортове на сайта, които са над 30 – от футбол, баскетбол и тенис до водна топка, снукър и дартс, а единственото условие е първоначалният депозит да бъде поне 10 лева. Към офертата ще получите още и до 30 лева безплатен залог, като неговата точна стойност зависи от размера на квалифициращият ви депозит.

Заедно с това всеки нов потребител може да се възползва и от начален бонус казино от Betano, който е 100% до 1200 лева, а заедно с това получавате и до 120 безплатни завъртания на слот игри или игри на маса. Можете да се възползвате от тези предложения, използвайки своя betano бонус код, който ще ви помогне да увеличите сумата във вашите сметки.

Потребителите на букмейкъра продължават да растат всеки ден, благодарение на изкушаващите коефициенти за залагане и отличните предложения от компанията, а за да могат те да бъдат и ваши трябва единствено да направите своята betano регистрация и вход, след което започват забавлението и печалбите.