google новини лого Последвай ни
Добави коментар
България спечели три медала в Белград в отсъствието на две от ключовите си фигури

Старши треньорът на женския ни национален отбор по борба Петър Касабов изрази благодарността си към целия екип, положил усилия за изключително успешното представяне на тима на турнира за Световната купа в Белград.

България остави отлични впечатления в сръбската столица и спечели три медала – Юлияна Янева стъпи на върха в категория до 72 кг, а Миглена Селишка (при 50-килограмовите) и Мими Христова (при 65-килограмовите) се окичиха с бронзови отличия.

Не бива да се забравя също. че впечатляващото представяне стана факт в отсъствието на две от водещите фигури в състава – възстановяващата се след претърпяна операция на скъсана предна кръстна връзка на коляното Тайбе Юсеин  и Биляна Дудова, която не успя да вземе участие в Световната купа заради положителна проба при направен тест за коронавирус.

“Тайбе, този подарък е за теб! Липсваш, но и това ще мине. ❤,” написа Касабов в специално послание в социалните мрежи. “Благодаря на всички момичета за усилията, които положиха в тези объркани за всички времена.

“Благодаря на целия екип! Бъдете здрави!”

Самата Юсеин също не скри задоволството от продукциите на своите съотборнички:

“Благодаря Ви много, гордея се с всички вас . 👏👏👏 Отново показахте на какво сме способни пред света 🇧🇬🇧🇬🇧🇬.”