Добави коментар
Сръбският специалист отказа даразкрие кой ще застане на вратата

Селекционерът на България Младен Кръстаич обяви, че новият капитан на тима е острието на Лудогорец Кирил Десподов.

Сръбският селекционер, който утре ще направи своя дебют на кормилото на Лъвовете, заяви, че играчите са наясно със значимостта на утрешния двубой в Лигата на нациите срещу Гибралтар.

„Мачът е много важен, победата е много важна, тъй като с нея ще си гарантираме място в групата. Футболистите също знаят това. Изобщо не сме мислили в коя урна ще сме (за жребия на Евро 2024). Имаме два мача, от които трябва да извлечем максимума,“ заяви Кръстаич.

Двубоят на „Хювефарма Арена“ в Разград е утре от 21:45 часа, като при победа България ще си осигури оставане в Лига С на турнира на УЕФА.

„Най-важното е да изиграем добър мач срещу Гибралтар. Футболистите заслужават само похвали за всичко, което показаха в последните пет дни, работата в тренировките. Изобщо не се съмнявам, че всеки от тях ще даде максимума, а след утрешния мач ще започнем да мислим за мача с Македония“, заяви той.

Кръстаич отказа да разкрие кой вратар ще започне като титуляр срещу Гибралтар.

„Българското първенство е доста интересно, защото има пет отбора, които се борят за първите места. Лудогорец е много добър отбор“, каза той.

Добави коментар
Гласувай:
4/5 - 15 гласували