Кръстаич съобщи името на новия капитан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сръбският специалист отказа даразкрие кой ще застане на вратата

Селекционерът на България Младен Кръстаич обяви, че новият капитан на тима е острието на Лудогорец Кирил Десподов.

Сръбският селекционер, който утре ще направи своя дебют на кормилото на Лъвовете, заяви, че играчите са наясно със значимостта на утрешния двубой в Лигата на нациите срещу Гибралтар.

„Мачът е много важен, победата е много важна, тъй като с нея ще си гарантираме място в групата. Футболистите също знаят това. Изобщо не сме мислили в коя урна ще сме (за жребия на Евро 2024). Имаме два мача, от които трябва да извлечем максимума,” заяви Кръстаич.

Двубоят на “Хювефарма Арена” в Разград е утре от 21:45 часа, като при победа България ще си осигури оставане в Лига С на турнира на УЕФА.

“Най-важното е да изиграем добър мач срещу Гибралтар. Футболистите заслужават само похвали за всичко, което показаха в последните пет дни, работата в тренировките. Изобщо не се съмнявам, че всеки от тях ще даде максимума, а след утрешния мач ще започнем да мислим за мача с Македония”, заяви той.

Кръстаич отказа да разкрие кой вратар ще започне като титуляр срещу Гибралтар.

“Българското първенство е доста интересно, защото има пет отбора, които се борят за първите места. Лудогорец е много добър отбор”, каза той.