Криситано Роналдо: Съперничеството ни с Меси приключи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"С Меси променихме историята, но съперничеството ни приключи", заяви португалецът

Кристиано Роналдо направи коментар за великото му съперничество с аржентинеца Лионел Меси. Португалецът каза, че съревнованието между двамата вече е приключило. От това лято за първи път и двамата не играят в клубове от Европа, след като Лео Меси отиде в Интер Маями (САЩ), а португалецът играе за Ал Насър в Саудитска Арабия, където отиде през зимата.

“С Меси променихме историята на футбола. Споделяхме една сцена в продължение на 15 години, нашето съперничество беше добро и на феновете им харесваше, но вече приключи”, заяви Роналдо на пресконференция на националния тим на своята родина.

“Ако обичате Кристиано, няма нужда да мразите Меси. Не мога да заявя, че сме приятели, но взаимно се уважаваме”, заяви легендата на Реал Мадрид и Ман Юнайтед.

“В началото, когато отидох В Саудитска Арабия, всички твърдяха, че съм бил луд. Сега обаче виждате какво се случва тук. Първенството ще задмине по сила това на Португалия и ще става все по-силно. Горд съм, че бях пионер на развитието на саудитското първенство и искам лигата там да продължи по същия начин. За мен е голяма чест да сменя и културата, а не просто футболния отбор и първенство. Горд съм да гледам как все повече звезди идват да играят в саудитската лига”, заяви Кристиано Роналдо.