Ландо Норис не може да спи след грабежа на “Уембли”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Британският пилот се прости с часовник за 40 хиляди паунда по време на финала на Евро 2020

Британският пилот от Формула 1 Ландо Норис призна, че е със сериозни нарушения в съня, след унизителната кржба по време на финала на Европейското първенство по футбол в неделя.

21-годишният Норис се прости с часовник на стойност 40 хиляди лири по време на дуела между Англия и Италия, игран на стадион “Уембли”.

“Няма какво да се лъжем. Далеч съм от перфектна кондиция и има какво да се желае”, заяви Норис пред Sky Sports преди началото на първия състезателен ден на Гран при на Великобритания.

“Говорил съм и в миналото, че психическото здраве е изключително важно. Напоследък обаче не мога да спя добре. Не ми се навлиза в детайли, но се радвам, че съм тук (на пистата) и ще мога да се разсея. Сигурен съм, че ще бъде окей”.

Феновете на Англия изумиха футболния свят с редица дивашки изстъпления по време на Евро 2020, включително и масови брутални побои над привърженици на Италия.

Преди, по време и след сблъсъка със Скуадра адзура бяха ранени дузини стюарди. Стотици фенове на Трите лъва щурмуваха “Уембли” и проникнаха на арената без билети, настанявайки се дори в сектора с покани.

Именно заради това синът на селекционера на Италия Роберто Манчини беше принуден да изгледа мача, седнал на стълбите в сектора, за който той имаше пропуск.