Луканов: Дадохме доста от себе си и сме разочаровани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да вземем три точки в следващия мач с Берое", заяви треньорът на Етър

Етър допусна ново поражение в Първа лига, след като отстъпи с 1:2 от Черно море. Треньорът на “виолетовите” Емануел Луканов изрази разочарованието си от резултата на “Тича”. Специалистът беше на мнение, че все нещо малко не достига на неговия тим да вземе точки.

“Разочаровани сме, защото дадохме доста от себе си. Поведохме в резултата, а първото полувреме не трябваше да завършва така. Все нещо малко не ни достига да реализираме. Черно море може би имаше повече опит. Още не сме налучкали ритъма в Първа лига. Представянето е отлично, но не взимаме нищо. Следващият мач е в графа задължителни”, започна Луканов.

“Отложената среща не може да се каже дали е повлиял положително или отрицателно. На този етап не очакваме нови попълнения”.

“Двубоят с Берое е в графа задължителни, трябва да вземем три точки. Със Славия не заслужавахме да допуснем поражение, днес също. С един корнер и едно центрирани ни пробиха”, продължи той.

“Не знам как да коментирам ситуацията с Будинов. Вместо да вкараме попадение, става контузия. Късмет ли е..? Не знам и аз какво да кажа”, сподели треньорът на “виолетовите”.