Макс: Всичко останало, което спечеля оттук нататък, ще е бонус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нужен ти е късмет, за да се бориш за седем или осем титли, а ти трябва и много доминиращ отбор също", отчете нидерландецът.

Световният шампион във Формула 1 за изминалата година Макс Верстапен сподели, че каквито и успехи оттук нататък да има в състезателната си кариера – те ще бъдат като “бонус”, тъй като нидерландецът вече е изпълнил голямата си цел.

Пилотът на Ред Бул завоюва своята първа титла във Ф1 по изключително драматичен начин, след като изпревари основния си конкурент – Люис Хамилтън, в последната обиколка на последното състезание за годината в Абу Даби.

„Всичко, което постигна сега ще е само бонус и аз само ще му се наслаждавам. Нужен ти е късмет, за да се бориш за седем или осем титли. Трябва ти много доминиращ отбор също, а това не се постига лесно. Лично аз винаги съм искал да спечеля една титла, ще видим какво ще се случи оттук нататък. Всичко ще е само един бонус за мен, но това не означава, че няма да съм разочарован ако загубя някое състезание. Вече обаче ще ми отнема много по-малко време, за да се оправя след това“, коментира Верстапен.