Марица Пд подписа нов партньорски договор с бетинг компания
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пиратите" продължават добрите си отношения с Winbet чрез ново споразумение.

От ръководството на втородивизионния Марица Пловдив се похвалиха на своята официална страница във “Фейсбук” с нов договор за партньорство.

“Пиратите” продължават връзката си с Winbet, а новото споразумение между двете страни е за 2 години и е с по-добри условия за клуба.

Ето какво написаха от Марица Пловдив по този повод:

“ПФК „Марица“ 1921 Пловдив и WINBET подписаха нов договор за партньорство. Той е за две години и е с по-добри условия за клуба, който ще получи по-голяма подкрепа от водещата бетинг компания. Партньорството между двете страни започна през 2021 година в навечерието на 100 годишнината на родния клуб на Христо Стоичков. WINBET продължава последователната си политика за подкрепа на българския спорт, а новият договор е закономерно продължение на успешното сътрудничество между компанията и клуба през последната година.

“Ние от ПФК “Марица” Пловдив сме изключително благодарни на основния партньор на клуба – WINBET. Подписването на новия договор, с много по-добри условия, дава по-голяма сигурност и спокойствие на всички в клуба. Благодарение на него ще продължим да се развиваме и да постигаме по-високи спортни постижения. Ние от ПФК “Марица” ще продължим да сбъдваме мечти, благодарение на партньорите ни от Winbet”, коментира членът на УС на клуба Христо Христов.”