google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Етър представи поредно ново попълнение – естонският защитник Марк Едур, който е национал на страната си до 21 години. 21-годишният футболист играе като ляв бек и се е подвизавал в един от грандовете в Естония – Левадия Талин.

През сезон 2019-20 г. Марк Едур защитава цветовете на елитния естонски клуб Тулевик. Ето и какво споделя футболистът след пристигането си при “болярите”.

“Юноша съм на Левадия, играя като ляв бек, като бързината е най-доброто ми качество. Включвам се добре в атака. Състезавам се за националния отбор на Естония до 21 години. Нормално е във футбола да търсиш нови предизвикателства, тъй като това е нужно на човек да се развива. Ако си извън Естония, имаш много повече време да се концентрираш върху футбола. Настройката в чужбина е различна, опитваш се да се доказваш много повече и живееш с футбола. За последно играх преди две седмици за купата и смятам, че съм в добра форма, но тренировките ще покажат”, сподели естонският бранител.

“Развълнуван съм от идването в Етър и съм много мотивиран. Сега е времето да се развивам и подобрявам играта си, да постигна добри резултати с Етър. Надявам се направим добър сезон и отборът да бъде там, където му е мястото”, заяви Марк Едур.