Наставникът на Шкупи: Не е лесно да играем след първия мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще бъде хубаво да играем пред тази публика", коментира Джихад Арслан.

Старши треньорът на Шкупи – Джихад Арслан, говори на официална пресконференция преди срещата-реванш с Левски във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Първият мач, който се проведе в Северна Македония, завърши с успех с 2:0 за тима на Николай Костов.

“Малко сме закъснели, но се радвам, че сме тук. Не е лесно да играем след първия мач, който загубихме с 2:0 у дома. Не сме дошли тук на екскурзия, ще направим всичко възможно да се представим добре. Идваме с идеи. Видял съм доста във футбола, играл съм, този резултат не е приятен за нас, но ние ще направим всичко, за да го преодолеем и да защитим името на Шкупи и Македония”, заяви Арслан.

“Ние идвахме преди две седмици и гледахме мач на живо, знаем каква е атмосферата. Играли сме и в други държави. Ще бъде хубаво да играем пред тази публика”, продължи треньорът на Шкупи.

“Разбрахме, че много лоши неща са се случили, това не е добре. Не желаем такива неща да се случват във футбола. Аз мисля, че това е решение, което е правилно, за да не се случват такива неща. Ние искахме и нашите фенове да са тук, но това няма как да се случи“, каза още Джихад Арслан.