Няколко клуба ще се борят за подписа на Алекс Окслейд-Чембърлейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Англичанина предизвиква интереса на клубове от няколко държави

Бившият полузащитник на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн е замесен в тристранна борба за подписа му. Окслейд-Чембърлейн в момента е свободен агент, след като напусна Ливърпул в края на миналия сезон след изтичането на договора му. До скорошният английски национал прекара шест години при “червените”, като се отчете с 18 гола и 15 асистенции в 146 състезателни участия.

Тъй като 29-годишният футболист сега е свободен агент, отборите, които го искат ще се опитат да го вземат, след като няма да плащат транферна сума. Според The Mirror, трите отбора, които искат Окслейд-Чембърлейн са: неизвестен все още отбор от саудитската Про Лига, Бешикташ и Брентфорд.

В статията се твърди, че Бешикташ най-силно желаят англичанина, като са готови да го направят най-високоплатения играч в отбора. Другият голям коз, който има турският гранд е, че могат да му предложат европейски футбол, след като се класираха за Лига Европа.

Брентфорд междувременно, се стремят да надградят деветото място от миналия сезон, а Окслейд-Чембърлейн несъмнено ще добави качество към отбора на Томас Франк. ,,Пчеличките” са готови да предложат на халфа едногодишен договор, за да продължи да играе в елита на английския футбол.

Окслейд-Чембърлейн се надява да продължи да играе на най-високо ниво, като ще обмисли възможностите си, преди да вземе окончателно решение.