Търговище готви грандиозно посрещане на своите олимпийски герои
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Връчват почерни плакети на Антоанета Костадинова и нейния треньор

Феноменалното представяне на Антоанета Костадинова на олимпийския турнир по спортна стрелба в Токио предизвика същински фурор в Търговище, където подготвят подобаващо посрещане на примата в българския спорт и нейния треньор Христо Маринов.

Община Търговище вече обяви плановете си за събитието, което ще се състои утре вечер, от 20.00 часа на спортната площадка „Стадиончето“, зад Центъра за младежки дейности и инициативи.

Местните власти поканиха на тържественото посрещане всички роднини, близки, съмишленици на Антоанета и Христо, спортни деятели, общественици, представителите на медиите и всички съграждани.

Oлимпийската вицешампионка и нейният треньор ще получат от кмета Дарин Димитров плакети на Община Търговище. Местната администрация подготвя и различни изненади за тях. След приключване на официалната част, в специално обособена зона, всички желаещи ще могат да вземат автограф от Костадинова и Маринов.

За да допринесат за тържественото и празничното настроение, присъстващите могат да си носят знамена, плакати в подкрепа на Антоанета и Христо.

Организаторите призовават гражданите да са снабдени с лични предпазни средства и да спазват физическа дистанция от 1.5 метра. Стриктно трябва да се спазват и указанията, които ще бъдат дадени на място, за придвижване в зоната за автографи.

“Нека в неделя посрещнем заедно Антоанета и Христо и им покажем колко много ги обичаме и се гордеем с тях“, апелират от Община Търговище.