Oще една жена се оплака от Гигс, шамаросал и нея
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заради побоя над приятелката си, Гигс бе отстранен от поста национален селекционер на Уелс до края на годината

Няколко дни, след като бе задържан от полицията по сигнал за побой над приятелката си Кейт Гревил, селекционерът на националния отбор на Уелс Райън Гигс бе обвинен в домашно насилие от втора жена.

Дамата е роднина на приятелката му, като вече се води разследване и по двата случая. Втората жена е била в имението на бившото крило на Манчестър Юнайтед в Салфорд във вечерта, когато легендарният играч бе арестуван.

В разпитите от полицията двете дами твърдят, че Гигс е упражнил физическо насилие към тях. Полицията също така е иззела записите от всички камери в имението.

Медиите на Острова твърдят, че разправията между Райън и приятелката му е започнал, след като тя е открила интимни чатове с две други жени.

Още преди години Гигс се забърка в големи скандали. Преди известно време стана ясно, че е имал връзка със съпругата на брат си в продължение на 8 години.

След този скандал никой от роднините му не поддържа връзка с него, дори и баща му Дани Уилсън отказа да бъде споменаван в едно изречение с Райън.

Мистър Уилсън все пак направи кратък коментар на новия скандал, заявявайки че вероятно синът му е имал забежки с други жени, но едва ли би посегнал физически на приятелката си.

“Той е сексманиак, аз го съжалявам и презирам”, каза преди време брат му Родри.

Уелската федерация пък временно отстрани Гигс от поста на национален селекционер на “драконите”.