Гигс може да получи петгодишна присъда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившото крило на Ман Юнайтед от вчера не е селекционер на Уелс

Еднa от най-ярките фигури на Манчестър Юнайтед от времето на златната ера под ръководството на Алекс Фъргюсън – Райънг Гигс, може да получи петгодишна присъда след официално повдигнатото му обвинение в нападение над две жени и юридическата формулировка “принудителен контрол”.

Бившата приятелка на 47-годишното уелско крило – Кейт Гревил, е една от жертвите, а втората се предполага, че е нейна приятелка, която е присъствала по същото време в имението му.

Гигс може да получи петгодишна присъда 1

Вчера Гигс беше отстранен от поста на национален селекционер, като уелската футболна асоциация обяви, че Робърт Пейдж ще води отбора на Евро 2020.

Също в петъчния ден Райън беше откаран в полицейското управление в Суинтън, за да му бъдат повдигнати обвиненията. Той обяви, че ще пледира невинен.

“Имам пълно уважение към процеса и разбирам сериозността на обвиненията,” заяви Гигс. “В съда ще пледирам, че съм невинен и чакам с нетърпение да изчистя името си. Пожелавам успех на Робърт Пейдж, треньорския щаб, играчите и феновете по време на европейското първенство през това лято.”