Palms bet с футболни мачове от Беларус и Скандинавия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Онлайн букмейкърът PalmsBet ще предлага за залагане футболни мачове от Беларус и Скандинавия в следващите дни в своя игрален сайт. Спортните събития в цял свят са много малко през тази седмица, но все пак феновете на залозите ще намерят на какво да пуснат фишове в Palmsbet компанията за залози.

В петък стартира втория кръг в беларуската Висша лига като откриващият мач е между Торпедо-БелАЗ и Белшина. Домакините са фаворити за успеха с коефициент 1.57. Те поднесоха една от изненадите в първия кръг на първенството като надиграха Шахтьор Солигорск с 1:0 и ще преследват втори пореден успех в двубоя си с новака Белшина. Шампионът Динамо Брест ще гостува на Слуцк в събота като ще търси първи три точки за сезона, след като на старта на кампанията направи 1:1 у дома срещу Смолевичи. Грандът БАТЕ Борисов пък загуби с 1:3 от Енергетик в първия кръг, а този уикенд гостува на Славия Мозир в събота от 16:00 ч. БАТЕ са фаворити за успеха с 1.34 коефициент от Палмс Бет.

Доста приятелски мачове ще има тези дни с участието на скандинавски отбори, които водят подготовка за старта на новия сезон. Повечето отбори в настоящия тираж на ПалмсБет са малко познати на българските фенове, като може би срещата в сряда между Ландскрона и Торнс предизвиква по-голям интерес. Ландскрона е фаворит за успеха с 1.43 коефициент, докато ставката за Торнс е 5.80.

Междувременно февноете на футболните залози ще открият и мачове от Националната лига на Мианмар в PalmsBet. Две срещи в сряда наобяд са част от тиража на букмейкъра като ще ви трябват доста познания в тази лига за печеливш залог.

Сега е момента да ви припомним, че на футбол може да залагате с PalmsBet бонус нов клиент, който е 100% от вашия първи депозит до 200 лева.

В спортния букмейкър на PalmsBet за следващите дни ще намерите още залози на баскетбол от Русия, волейболнни срещи от Бахрейн и Русия, както и доста събития от електронните спортове на игрите CSGO и Dota 2.