ПАОК изпусна победата срещу Панатинайкос, Десподов влезе от пейката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал записа половин час игра за своя тим

ПАОК пропусна да запише огромна победа, след като дербито с Панатинайкос в Атина завърши наравно 2:2. Домакините стигнаха до точка с гол в добавеното време на тази среща от 7-ия кръг на гръцката Супер Лига. Българският национал Кирил Десподов не бе в стартовия състав на “черно-белите”, но се появи в игра в средата на второто полувреме и записа 30 минути за своя тим.

Брандън Томас даде авнас на ПАОК с попадение в 19-ата минута. След гола, тимът на Панатинайкос натисна съперника в търсене на изравнително попадение. В 32-рата минута Себастиан Паласиос вкара за 1:1 и двата тима се прибраха на почивка при този резултат.

В 58-ата минута Андрия Живкович реализира втория гол за ПАОК след асистенция на Тайсън. Четири минути след това в игра се появи Кирил Десподов, заменяйки Йоанис Константелиас. Българинът се отличи с няколко добри отигравания след влизането си в игра.

 

ПАОК обаче не успя да запази аванса си. В добавеното време резервата Александър Йеремейеф вкара за 2:2 и двата тима поделиха по една точка.

По този начин ПАОК събра 14 точки в актива си и е на 2-рото място в класирането. Тимът на Панатинайкос остана 3-и в таблицата с 13 пункта. Лидер е грандът от Пирея – Олимпиакос, който има 19 пункта след 7 изиграни двубоя.

Следващият мач на ПАОК е домакинство на Айнтрахт Франкфурт в Лига на конференциите, като двубоят ще бъде сериозен тест за Десподов и компания.

Следете събитията от мача в реално време в bet365app. В системата на букмейкъра коефициентите са 2.70 срещу 2.50 в полза на Айнтрахт, а ставката за равенство е 3.40.