Писаров и Хр. Кожухаров на линия за двубоя със Септември
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Янтра (Габрово) Стоян Ацаров ще може отново да разчита на две от ключовите фигури в отбора – Искрен Писаров и Християн Кожухаров, за двубоя със Септември (Симитли) от осмия кръг във Втора лига.

Двамата вече тренират пълноценно и ще могат да се включат в мача, в който момчетата на Ацаров са решени да сложат край на негативната серия от три поредни загуби, след която отборът се свлече в долната половина на временното класиране.

Неприятната новина в лагера на домакините е свързана с контузията в адукторите на офанзивния халф Тони Иванов. Той със сигурност пропуска утрешния двубой, а под въпрос остава участието на капитана на тима Пламен Кожухаров, който не е напълно възстановен от травмата в петата.

От Янтра съобщиха, че полузащитникът Стоян Иванов е оставил зад гърба си здравословните си проблеми и е готов за игра.

Визитата в Габрово ще бъде дебют за новия наставник на Септември – Тодор Киселичков, който до съвсем скоро работеше в региона, тъй като беше помощник треньор на наставника на великотърновския Етър Петко Петков.

Бившият халф на Нефтохимик и Черноморец замени на треньорския пост в Симитли екс-бранителя на ЦСКА Иво Тренчев и със сигурност ще търси добър резултат в първия си мач начело на тима.

Септември е 9-и в подреждането с 9 точки.

Двубоят е утре от 16.30 часа, а главен съдия ще бъде Николай Малджански от Монтана.