Спалети: Развиваме се добре. Вижда се желанието за добър футбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Беше важно да спечелим три точки, без да поемаме рискове или лекомислено да се отнасяме към нашите отговорности. Отборът се развива добре."

Селекционерът на Италия – Лучано Спалети, коментира победата срещу Малта с 4:0 в срещата от 7-ия кръг на група “С” от квалификациите за Евро 2024. Спалети оцени важността на спечелените три точки и заяви, че предстоящата квалификация срещу Англия в началото на следващата седмица ще покаже до колко са реални шансовете на отбора от “Ботуша” да се класира за европейските футболни финали в Германия през следващата година.

„Беше важно да спечелим три точки, без да поемаме рискове или лекомислено да се отнасяме към нашите отговорности. Отборът се развива добре. Вижда се това желание да се опознаем по-добре и да играем добър футбол. Мойс Кийн направи страхотен мач като крило и демонстрира изключителна физическа подготовка. Той е играч, който може да ни бъде много полезен, бореше се за всяка топка и игра качествено. Мачът във вторник на Уембли наистина ще ни даде представа какви са нашите шансове“, каза Спалети.

Двубоят между Англия и Италия ще се играе на 17-и октомври (вторник) от 21:45 българско време.