Добави коментар
Двукратната шампионка на България по борба Силвия Митева е загинала при автомобилна катастрофа

Двукратната шампионка на България по борба Силвия Митева е загинала при автомобилна катастрофа, съобщават колегите от haskovo.net. 21-годишната спортистка е била сама в колата си, когато е катастрофирала на пътя между Стара Загора и Свиленград.

Митева е родена в Свиленград и се състезава за хасковския клуб „Ангел войвода“. Освен двете републикански титли, тя има и много други отличия, тъй като няма участие на състезание без спечелен медал.

Митев печели през миналата година приза „Станка Златева“ по време на турнира в Тополовград. През 2017 г. е част от лагер на националния отбор по борба, който се проведе в гръцкия Комотини.

„Не мога да повярвам, че днес ни напусна завинаги една звездичка. Днес завърши своя земен път едно винаги усмихнато и весело дете. Силвия беше шампионка на България. Тя беше сърцето и душата на отбора със своето уникално чувство за хумор и беше любимка и на треньорите. Дано Бог е отредил по-добро място за Силвия на небето и нейната звезда да грее по-силно от всички други. Почивай в мир Сиси, много ще ни липсваш на всички в залата”, написа в социалните мрежи Петю Кирев, който е треньорът ѝ.

Екипът на 7sport изказва искрените си съболезнования на семейството и близките на Силвия Митева.

Добави коментар
Гласувай: