google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Даниел Моралес с коментар при пристигането на българска земя след поражението от Йънг Бойс в Лига Европа

Временният старши-треньор на ЦСКА Даниел Моралес направи изявление пред медиите при завръщането на тима в София след снощната загуба от Йънг Бойс в Берн с 0:3 от 3-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Според наставника на “червените”, мачът е започнал лошо, тъй като ЦСКА е допуснал ранен гол, но през второто полувреме отборът е успял да покаже потенциала си.

„Доста неприятно е това, което се получи. Сега, по време на полета успях да гледам малко от мача. Мисля си, че трябваше някои неща по-спокойно да ги изиграем. По-търпеливо. Случи се така за съжаление, но този отбор има голямо качество. В него има характер. Само ние сме способни да излезем от такава загуба, защото идват следващите мачове”, започна наставникът на “армейците”.

Даниел Моралес направи и сравнение с мача с Рома в Рим преди 2 седмици.

„Мач с мач не си прилича. Йънг Бойс е доста различен отбор. Влязохме много лошо в мача. В първата минута ни вкараха…след това имаха още ситуации. Чак второто полувреме се представихме по добре”, разкри Моралес.

„След края на мача може да направиш по-реална оценка. Ние имаме няколко секунди, минути, в които трябва да вземаме решение. Доста далеч съм от това ниво да вземем прибързани решения. Поемем моята отговорност. Всеки играч трябва да се знае какво е направил. Това е обща отговорност. Да си направи сметка, за да се подобри в следващата среща”, продължи специалистът.

„Нямам намерение да се оправдавам с изкуствената трева. Не получихме головете заради нея. Очаквах нещо много по-добро като качество на тревата. По-твърд терен, по-бърза топка. Това е, което бе по-различно за нас”, вметна треньорът.

Старши-треньорът на “червените” коментира следващата среща с Йънг Бойс в София:

„Ще си вземем поука и ще има корекции. Всеки наставник си има мнение. До мача има време. Можем да си подобрим още играта, но сега мислим за първенството и трябва с победа да натрупаме самочувствие. Нямаме почивка. Насъбраха се доста мачове и умора у някои играчи. Има и контузии. Но такава е програмата. Надяваме се всичко да е наред”, допълни бразилецът.