google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спартак Пловдив недоволства от Валентин Железов

Спартак Пловдив изрази недоволството си от съдийството на Валентин Железов във вчерашния двубой със Сливен от Трета лига. Двубоят завърши наравно 2:2 и беше последното домакинство на гладиаторите за 2022-ра година.

„Втората част  бе много интересна с 4 попадения, но бе помрачена от доказано некадърния съдия Валентин Железов“, пишат от Спартак Пловдив.

„В 80-ата минута некадърника Валентин Железов отне победата на Спартак. След бърза контраатака Георги Лазаров бе съборен пред наказателното поле, топката обаче попадна в Мирослав Радев, който със страхотен удар вкара топката в горния ляв ъгъл на вратата. Незнайно защо Железов отсъди фаул за Спартак, вместо да остави авантажа и отмени попадението. След мача Железов се извини и призна, че е допуснал грешка, но полза от такива извинения няма. Недопустимо е съдия, свирещ в efbet Лига да допуска елементарни грешки“, коментираха от Спартак.

След 18 изиграни двубоя през сезона, тимът на Спартак е на 9- то място с 29 точки. Последният мач на отбора за годината е на 26 ноември – визита на Сокол Марково.