Водещ мениджър изригна след пренебрегването на Чочев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не мирише, Вони," написа в гневния си пост в социалните мрежи Петьо Костадинов

Eдин от водещите ни футболни мениджъри – Петьо Костадинов, изрази бурно недоумението си от състава на селекционера Младен Кръстаич за предстоящите двубои от турнира Лига на нациите срещу Гибралтар и Северна Македония.

Костадинов не скри разочарованието си от пренебрегването на  опитния халф Ивайло Чочев, който предизвика фурор с изявите си за лидера във временното класиране в Първа лига ЦСКА 1948.

Водещ мениджър изригна след пренебрегването на Чочев 1

Подвизавалият се с успех в италианската Серия А изигра серия от силни мачове, а освен това оглавява листата на голмайсторите с 9 попадения.

Ето и гневния пост на Костадинов (без редакторска намеса):

ИДЕТЕ И ТРЕСНЕТЕ СТЕНАТА КОЛЕКТИВНО!
Преди години България домакинстваше на Италия в квалификация на Националния стадион. Петев така и не пусна единствения, редовно играещ при това, състезател в Серия А – Ивайло Чочев, за сметка на отдавна приключилия за първо ниво Валери Божинов от Тернана. Знам извънредно много подробности по този случай.
Гледам състава на повиканите и губя талант за поне дума в повече. Селекционерът не виня толкова, колкото съветниците му. Не мирише. Вони. Дори да сте хора, на които съм помагал И С КОИТО СЪМ ПОДДЪРЖАЛ ТОЧНИ ОТНОШЕНИЯ, то вървете и си шибнете тиквите в първата стена. Защото е очевадно, че сте продукт на психиатрично недоразумение. Дали харесвате или не – Чочев е с нива най-класният български футболист в момента.
Там някъде, когато са датите на мачовете обаче, той ще бъде победител. И не защото вие сте малоумници, а защото ще се случи нещо, което е свързано с вчерашния поздрав от 9 пръста, СЛЕД 9 ГОЛА. Красиво нещо. И много по-важно.
Агентът на селекционера е мой приятел. Работили сме и работим заедно. Да му звъня ли?
NB: Преди години, когато домакинствахме на Италия, бях агент на Чочев. В момента, в който пиша тези редове не съм. Но никой никога не е успял да ме накара да кажа на черното бяло. Не мога да бъда срещу което и да е било момче повикано в националния отбор, дори да мисля, че на някои им е прекалено рано да се срещнат с Македония.