Вуцов: “Левски е в катастрофално състояние!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според бившия наставник на Сините четирите най-добри отбора от миналата година са по-слаби през този сезон

Бившият наставник на Левски Вили Вуцов се изказа крайно критично за случващото се в Левски в последните 10 месеца.

Освен това той смята, че и другите три топ отбора – Лудогорец, ЦСКА и Локомотив (Пловдив), не се намират в добро състояние.

“Лудогорец е много слаб, спрямо обичайното си ниво, Левски е в катастрофално състояние,”коментира Вуцов. “ЦСКА помръдват, но отново няма постоянство. Влязоха в Европа, но в три мача не могат да вкарат гол.

“В България нямаха победа 6-7 мача, взеха една измъчена в последния кръг с 1:0. Някои отбори от по-долната част на класирането играят по-добре от очакваното и това подпомага за изравняването на силите. Дори един отбор на Локомотив Пловдив е по-слаб от миналия сезон.

“Смятам, че в Левски има много други проблеми за решаване преди това, от организационен и финансов характер. Дотогава нищо няма да се подобри. Откровен съм като кажа, че от януари месец не харесвам нито едно нещо за Левски.

“Ръководството се мъчи, но не може да направи нито един верен ход. Взеха се 10-на играчи, които не убеждават, че имат ниво за Левски.

“Марката Левски изисква всичко да е най-добро, а аз не виждам нищо подобно на нито едно ниво в клуба. Страх ме е да гледам мачове на Левски, откровено изпитвам неприязън като дойде време за двубой на Левски.

“Чувам едни и същи оправдания, но няма никакво развитие. Нека да се сърдят, но аз казвам каквото виждам.”

Вуцов пояснява, че не е бил канен за треньор на Левски, макар да се вижда често с втория по сила акционер Тити Папазов, с когото са семейни приятели.