google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бизнесменът продължава да не разбира защо Ивайло Чочев не е в сметките на Младен Кръстаич.

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов, подходи с ирония след тежкото поражение на България от Унгария с 0:3 на “Пушкаш Арена” във втори мач от квалификациите за Евро 2024.

Спонсорът на “червените” излезе със специален пост на своя официален профил във “Фейсбук”, чрез който  отново наблегна на това, че Ивайло Чочев не получи повиквателна за “лъвовете”.

Ето какво написа Найденов в социалните мрежи:

“Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024!

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “ Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич : Защо не играе Ивайло Чочев ?

Така. Защо да играе ?! – риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове. Следователно : Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич! #свакатичастмайсторе”