google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лично аз се надявам да влезем в Първа лига", обясни бившият играч на Левски.

Една от звездите на Етър Велико Търново – Даниел Младенов, говори преди предстоящото домакинство на Дунав Русе от 2-ия кръг във Втора лига.

Офанзивният футболист сподели, че е готов за двубоя с “драконите” и се надява на победа срещу тях.

„Вече съм съвсем добре, радостното е, че при контузията не се наложи да се прави операция, което щеше да увеличи отсъствието ми от терена. Направих си пълноценно подготовката с отбора, хубавото е, че вече нямам никакви проблеми. Надявам се, че треньорското ръководство ще прецени вече да започвам да играя. Бях в групата за първия мач. От моя гледна точка вече съм готов на сто процента да дам каквото мога”, заяви Младенов пред клубния сайт.

„Дунав“ е по-скоро непознат отбор, сега влизат от Трета лига в професионалния футбол. Играхме контрола с тях, но имат много нови момчета в състава си. Биха в първия мач в Ловеч, обстановката при тях е превъзбудена. Само че ние сме си добър отбор, така че се надявам на сто процента да вземем мача”, продължи опитният футболист.

“Всички очакваме този път целта, която сме си поставили, да я изпълним. Лично аз се надявам на същото – да влезем в Първа лига”, каза още Дани Младенов.