Де Хеа: Никога не съм се чувствал по-щастлив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският страж се ожени за половинката си

Вратарят на Манчестър Юнайтед, Давид де Хеа, който се намира на кръстопът поради ситуацията с неговия договор официално обяви женитбата си. Той се венча за испанската певица Едурне Гарсия в Майорка и публикува снимки от събитието в социалните мрежи.

“Никога не съм се чувствал по-щастлив”, написа Де Хеа под тях.

Де Хеа, който се присъедини към “Червените дяволи” през 2011 година, се превърна в истинска легенда на “Олд Трафорд”. Въпреки това, в последните сезони той преживява спад във формата си, което поражда въпроси относно дългосрочните му перспективи в отбора. Неговият контракт дори изтече на 30 юни и не бе подновен, което означава, че той в момента вече е свободен агент и не е собственост на никой отбор.

Де Хеа дори се съгласи да намали значително заплатата си, която възлизаше на 375 000 лири на седмица, но впоследствие Манчестър Юнайтед се оттеглиха от преговорите. Тази постъпка бе оправдана от част от феновете, но други критикуват лошото отношение към испанеца, който неведнъж е показвал лоялността си към отбора.

Причината ръководството на Юнайтед да се колебае относно договора на Де Хеа е вратаря на Интер Андре Онана. Камерунецът показва желание да се присъедини към състава на “червените дяволи”, а Интер спешно се нуждае от финансови постъпления, което отваря пътя на Онана към “Олд Трафорд”. В момента той се намира в брилянта форма и е сред най-добрите вратари в света, което го прави идеалният заместник на Давид де Хеа.