google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Във Втора лига ни очакват съвсем различни мачове", заяви той

Cтарши треньорът на Етър – Емануил Луканов заяви, че не се притеснява от тежкото поражение на неговите футболисти от Левски с 0:5 в контролна среща на “Герена” вчера.

“Нас игрово ни очакват съвсем други мачове във Втора лига. Повече наблегнахме на дефанзивен план, но добре се получи как стояхме през първото и част от второто полувреме. Не можахме да развием атаките си, въпреки че през първата част имахме и натиск, и удари във вратата. След почивката влязоха техни играчи, които направиха разликата.

Ние не сме готови още физически, Левски са на друг етап, с други футболисти. Ние още не сме приключили и селекцията. Но за нас беше добра тренировка, учебна игра, нямаме контузии и добре завършихме цикъла. Имаме два дни почивка и от петък се готвим за мача в Монтана”, обясни бившият помощник-треньор на Берое и Черно море.”Има футболисти, които не започнаха подготовката, има такива, които тепърва ще идват. Етър в един следващ етап би трябвало да е много по-силен. Дани Младенов вече тренира редовно, но за първия мач няма да е готов, Здравко Илиев също. Чакаме и Георги Александров, и Юлиян Райков, които ще се върнат от период на възстановяване”.

“Селекцията, която правим, ни задължава да се борим за влизане, но аз бих подходил по-балансирано. Призовавам цялата великотърновска общественост да подходим по-спокойно – стъпка по стъпка, мач за мач, и да видим какво ще стане. Но с тази селекция – да, Етър наистина ще се бори за нещо повече от миналия сезон”, каза Луканов.