Германия стартира квалификациите с битка с воините на Исландия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Румъния ще премери сили със Северна Македония, Лихтенщайн е домакин на Армения

Германия стартира квалификационния цикъл за Световното първенство през 2022-а в Катар с домакинство на Исландия. Бундестимът е сочен за фаворит за спечелване на своята Група J, а за днешния двубой от 21:45 в Дуисбург Bwin Спорт дава коефициент от 1.13 за победа на домакините. Успехът на исландците е оценен с 16.00, докато равенството е със ставка 9.00. Коефициентът за мач с повече от 3,5 гола е 2.00, а и двата тима да отбележат е с 2.30.

Последният мач на германските национали завърши с неочаквана тежка загуба с 0:6 от Испания в Лига на нациите през ноември миналата година. Преди това Бундестимът имаше 12 поредни срещо без загуба. Исландия пък е в негативна серия от 5 последователни двубоя, в които допуска поражение.

В друг мач от Група J по същото време Румъния приема отбора на Северна Македония. Домакините най-вероятно ще са въвлечени в битката за второто място в класирането, като срещата със северномакедонците влиза в графа задължителни за селекцията на Мирел Радой. Winbet BG online предлага ставка от 2.04 за крайна победа на румънците, коефициентът на гостите е 4.00, а равенството е с 3.10.

Лихтенщайн ще има възможност да докаже в мача си с Армения днес, че погрешно е считан за аутсайдер в групата. Коефициентът за победа на Лихтенщайн при букмейкъра Efbet е доста солиден – 11.00. Ставката на Армения е 1.35, а  равенството е с 5.50.