Крушарски отрязал мераците на Тотнъм за преместване на мача в Лондон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че е отхвърлил предложение на Тотнъм двубоят между двата тима във втория предварителен кръг на Лига Европа да се играе в Лондон.

Крушарски отрязал мераците на Тотнъм за преместване на мача в Лондон 1Според жребия, проведен по-рано тази седмица, Локо трябва да приеме Шпорите на 17 септември, но тимът от северен Лондон е притеснен от сгъстената си програма в началото на сезона и иска да спести винаги криещото рискове пътуване до Балканите.

Обявената програма сочи, че Тотнъм на практика може да изиграе 9 мача в рамките на 20 дни между 13 септември и 3 октовмри.

“Имаше предложение от Тотнъм да играем там, но аз казах да им отговорят бързо, че ние не играем за пари, а за удоволствие,” разкри Крушарски. “Ние сме българи, паднал ни се е шансът тук и мачът ще се играе на българска земя.

Крушарски отрязал мераците на Тотнъм за преместване на мача в Лондон 2

Собственикът на Локо обяви също, че на този етап само една телевизия е направила оферта за излъчване на мача, подплатена с финансови параметри.

“Телевизии за без пари колкото искаш,” сподели Крушарски. “Само една телевизия дава пари. Няма да я скрия. Те идват с оферти за България, това е Нова ТВ.

“Всички други искат да ни дават рекламно време по време на мача. По време на мача рекламното време е мое, мачът е мой. Ако някой дава пари, нека наддава, да ги даде и да вземе правата. Засега само Нова ТВ дава пари.”

Крушарски за пореден път изрази увереност, че Локо ще успее да победи водения от Жозе Моуриньо Тотнъм.

“Чудото е ясно,” каза той. “Че ще ги бием, ще ги бием. Въпросът е с колко. Сега всички ще почнат с това, че съм луд, селянин, простак и т.н. Това, което става, е показно за цяла България. Всичко става с търпение и много ред.”