Настъпи времето за рестарта в националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лъвовете" на Ясен Петров се изправят срещу Швейцария днес от 19:00 часа

Българският национален отбор по футбол приема Швейцария на „Васил Левски“ днес от 19:00 часа в първи мач от квалификационна Група С за Мондиал 2022.

„Лъвовете“ вече са предвождани от Ясен Петров, който на 14 януари пое националния ни тим. Надеждите на всички любители на футбола в България са, че с него ще дойде и дългоочакваната промяна във визията и представянето на „трикольорите“. Петров обяви на пресконференция вчера, че очаква тежък двубой, но се надява на приятна изненада при крайния резултат.

Днешният тест за родните национали е срещу един от основните кандидати за първото място в групата. В последния си мач „кръстоносците“ спечелиха с 3:0 домакинството си на Украйна в Лига на нациите на 17 ноември миналата година, но преди това отборът нямаше успех в 7 последователни срещи. В днешния сблъсък швейцарците са сочени за фаворит на уебсайта bwin.com с коефициент от 1.45 срещу 7.75 за победа на България. Равенството е с 4.10, а ставката и двата гола да отбележат гол е 2.05.

Безспорният фаворит в Група С – Италия, ще стартира похода си към Катар с домакинство на Северна Ирландия днес от 21:45.

Букмейкърът Bet365 онлайн предвижда безпроблемен успех за “Скуадра адзура”, давайки коефициент 1.16 за селекцията на Роберто Манчини, докато победа за гостите е с 15.00. Ставката за равенство в двубоя е 7.00.