Стилиян Петров обяви неприятна новина за Петър Хубчев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Петър Хубчев се бори с коварна болест", сподели бившият играч на Астън Вила.

Легендата на българския футбол – Стилиян Петров, говори пред медиите преди “Мача на надеждата”, който е организиран с благотворителна цел в помощ на хора с онкологични заболявания.

Бившият полузащитник разкри неприятни новини, свързани с опитния старши треньор Петър Хубчев, който като играч в миналото бе част от тима на “лъвовете” за бляскавото представяне в САЩ през 1994-а година.

Стенли обяви, че Хубчев няма да вземе участие в задаващия се мач, тъй като също води битка с коварната болест.

“На мача в петата минута ще бъде отдадена за Петър Хубчев, мачът ще бъде спрян. Един треньор, който се бори със същата болест, един от големите №5 в българския футбол. Призовавам в следващия кръг в първенството във всички мачове да бъде оказана подкрепа за Петър Хубчев. Трябваше да участва в мача, но за съжаление няма да може. Повече за това ще оставя на Петьо Хубчев. Когато му дойде времето, ще говори пред вас”, заяви Петров.

“Петър Хубчев се нуждае от тази подкрепа, той идваше при мен в болницата. Позитивност и вяра дават шанс да преминеш през всички тези препятствия”, коментира още легендата на Астън Вила и Селтик.