google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Силно изявяващият се във Втора лига Янтра (Габрово) ще се изправи в контролна среща срещу елитния Етър по време на паузата заради мачовете на националните отбори.

Спарингът ще се състои в Габрово на 4 септември, петък, от 17:30 часа.

Любопитно е, че това ще бъде своеобразен повторен дебют за наставника на Етър Петко Петков, който преди двубоя от третия кръг с Монтана напусна Болярите, обвинявайки клубната управа в непрофесионализъм.

Междувременно обаче на стадион “Ивайло” бе смемен Управителния съвет, а по-рано днес Петков заяви, че е решил да се върне, тъй като видял “амбициозни хора, които искат да променят нещата в клуба”.

Проверката ще позволи на тима на Стоян Ацаров, който е бивш играч на двата отбора от централна северна България, да премери сили с отбор от по-горното ниво в професионалния ни футбол по време на подготовката за гостуването на Хебър (Пазарджик).

След четири изиграни срещи Янтра заема 9-а позиция във временното класиране с 6 точки като габровци вече успяха да зарадват своите почитатели с хубави победи над Кариана (Ерден) и Витоша (Бистрица).

Следващото домакинство на Янтра е на 19 септември, когато на стадион “Христо Ботев” ще акостира Септември (София).